Om Interacoustics

Interacoustics Danmark – dansk producent og leverandør af audiologisk udstyr

Hos Interacoustics er vi meget mere end leverandører af audiologisk udstyr. Vi er din professionelle sparringspartner, når det drejer sig om diagnostisk udstyr til din høre- eller balanceklinik. Vi har mere end 50 års erfaring inden for audiologisk udstyr, og kender kravene til moderne og sikkert udstyr.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. for et uforpligtende tilbud.

Lille eller stor klinik – vi har udstyret

Vores produkter spænder fra det mindste audiometer til større systemløsninger. Mange øre-, næse-, halslæger nyder godt af vores populære audiometre og tympanometre. Vi er også leveringsdygtige i moderne systemer inden for ABR, OAE og balance. Bl.a. er vores populære Eclipse ABR system installeret på flere af landets sygehuse, ligesom vores balanceudstyr, f.eks. TRV-stolen vinder indpas på de større sygehuse.

Uanset din størrelse og behov sparrer vi gerne med dig for at kunne levere det udstyr, der passer nøjagtigt til dit behov og dine patienttyper.

Nyt til sundhedsplejesker

Som noget nyt leverer vi også udstyr til skolesundhedsplejesker. Her har vi fokus på at lave et moderne apparat, der nemt og hurtigt kan indikere over for sundhedsplejersken, om barnet kan høre. Læs mere her.

Salg og service

Vores danske service- og kundeteam er eksperter i kalibrering og servicering af dine produkter. De er din garanti for pålidelige instrumenter og service af højeste kaliber.

For at du får det meste ud af dit udstyr fra Interacoustics, anbefaler vi regelmæssige serviceeftersyn.

Og hvem er bedre til det end autoriserede teknikere fra Interacoustics? Vores danske serviceteam består af garvede teknikere, der kender vores produkter og kunder ud og ind. Vi lægger vægt på at kende vores kunder og deres behov, hvilket er din garanti for, at du altid har et opdateret apparat, der virker.

Kom længere med en serviceaftale

Vi tilbyder en serviceaftale med gratis softwareopdateringer og serviceeftersyn. Kontakt os for et tilbud på en serviceaftale.

Engangsartikler

Vi samarbejder med Sanibel Supply om salg af engangsartikler. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. for et tilbud.

Miljørigtig produktion

Vores produktion er miljøcertificeret i henhold til ISO 14001.

Vil du vide mere om vores produkter eller bestille en demo? Så kontakt vores danske salgskontor på 6371 3666 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Produktfunktioner og features kan ændre sig uden varsel.